Försvinn från Katrineholm

Här om dagen när jag var ute på min träningsrunda blev jag stoppad av en ganska liten äldre kvinna i åttioårsåldern med rullator. Göran sa hon, jag är så rädd att jag knappt törs gå ut. Så berättade hon att hon några dagar tidigare blivit utsatt för ett rån. Två yngre män hade kommit ifatt henne bakifrån och tagit hennes väska och sprungit därifrån. Det var hennes bästa väska och den innehöll 160 kronor. Mycket pengar för henne med en väldigt liten pension. Jag försökte lugna henne men lyckades nog inget vidare.

Till er fega kräk som gör sånt här säger jag nu klart och tydligt: Sluta med det här omedelbart, eller ta ert pick och pack och försvinn från Katrineholm.

 

8 reaktion på “Försvinn från Katrineholm

  1. Oj, hoppas inte Katrineholms kommun, eller Göran, gör något fel.

  2. Så du menar att någon annan kommun får ta del av dessa personer?! Trodde att detta är lite av ett samhällsproblem, och att vi gemensamt måste stävja detta och inte hoppas att problemet flyttar till en annan kommun.

    • Alldeles riktigt men jag blev förbannad på de här fegisarna. De ska egentligen inte till någon annan kommun utan till fängelse. Sedan på ett bra sätt slussas ut igen. Helst av allt ska vi naturligtvis inte ha ett samhälle som producerar rånare.

Kommentarer inaktiverade.