Med rätt att älska

regnbågsflaggan

regnbågsflaggan CC-licens foto: Benson Kua

Så var det dags för Stockholm Pride igen. Festivalens tema i år är familjen och att den kan se ut på många olika sätt. Ett budskap som är mer aktuellt än någonsin med tanke på den senaste tidens debatt kring händelserna i framförallt Ryssland.

I Sverige är vi förhållandevis öppna och accepterande i vår inställning, men det finns såklart alltid mer att göra. I Katrineholm vill vi ha ett tolerant och öppet samhälle där vi gillar olika. Där kulturell mångfald är en självklarhet och alla har rätt att älska.

 

  • Olle Styrfält

    Bra skrivet Göran. Håller med dig. Vi måste visa denna inställning i vardagen och i alla situationer. Självklart!

    • Tack Olle. Roligt att du har ett öppet sinnelag det är definitivt inte alla som har.