6 reaktion på “Från oss alla…

 1. Såg intervjun i Kkuriren. http://kkuriren.se/nyheter/katrineholm/1.2031172
  Tack för att du talar för oss som inte vill behöva vara Sverigedemokrater för att kunna kritisera immigrationspolitiken, och vi som förstått att om den nuvarande linjen drivs vidare kommer främlingsfientligheten och rasismen att öka på – inte minska.

  • Bra att du på ett klokt sätt har förstått innehållet i mitt sätt att argumentera. Jag vore glad om fler tänkte till som du gör.
   God jul och gott nytt år.

 2. Ovanstående julhälsning til katrineholmarna är jag övertygad om att kungaparet står bakom med tanke på det fantastiska mottagandet man fick i Stadsparken i somras.

 3. Apropå invandringspolitiken så sitter det ju en ”invandrare” mellan dig och kungen på bilden. Vi måste nyansera bilden av invandrare och vårt lands förmåga att klara invandringen. Detta har du bidragit till på ett konstruktivt sätt. God fortsättning tillönskas dig!

  • Tyvärr tolkar många mina inlägg i migrations och integrationsdebatten både från höger och vänster som fan läser Bibeln. Vilket många journalister också gör vilket får den effekten att vi inte kommer någon vart i den här frågan.

Kommentarer inaktiverade.